Contact

Al meer dan 10 jaar hebben wij onze praktijk osteopathie in Bergen op Zoom. Sinds begin 2018 zijn wij verhuisd naar het gezondheidscentrum in het monumentale Klein Arsenaal. Daarnaast zijn we binnen Bergen op Zoom ook gevestigd aan de Zuidsingel bij FysioBOZ. Op onze homepagina maakt u gemakkelijk online zelf u afspraak, u kunt ons ook via whatsapp, email of telefonisch contacteren. Hieronder vindt u meer praktische informatie.

Afspraak maken of verzetten

Vanwege onze behandelingen zijn wij niet continu bereikbaar.  U kunt daarom het beste online een afspraak maken.

 

Plan of verzet direct uw afspraak

 

Of neem contact op via:

Acute klachten? Hiervoor proberen wij spoedplaatsen vrij te houden, bel voor meer info.

Plan direct uw eigen afspraak

Plan uw afspraak

Locaties Bergen op Zoom

 

Klein Arsenaal

Dubbelstraat 90 (begane grond links)
4611 GM Bergen op Zoom

 

Parkeren
U kunt voor het Klein Arsenaal binnen de hekken gratis parkeren. Het is mogelijk dat er op het terrein geen plaats is, u zult dan uit moeten wijken naar de parkeerplaatsen in de omgeving (betaald!). Als u tijdig komt kunt u ook even wachten op een plaatsje, doordat er veel verschillende disciplines gevestigd zijn is het verloop vaak snel en komt vaak binnen een paar minuten al weer een parkeerplaats vrij.

Bij binnenkomst in het gebouw gaat u direct links en vindt u onze wachtruimte in het midden van de ruimte. U kunt hier zonder u te melden rustig plaatsnemen.

 

Locatie Zuidsingel

Zuidsingel 31
4611 LH Bergen op Zoom

Aan de zijkant van het gebouw is de ingang, wanneer u aanbelt wordt de deur geopend en kunt u in de wachtruimte plaatsnemen.

Parkeren
Betaald parkeren, (er wordt volop gecontroleerd!).

Contactformulier

Bij vragen over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u telefonisch, via whatsapp, email of onderstaand contactformulier contact opnemen. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

    ×