Afspraak maken

 

  • Via onderstaande links kunt u zelf eenvoudig een afspraak inplannen, ofwel de eerst mogelijke plaats zonder voorkeur van therapeut of een afspraak bij de therapeut van uw keuze.
  • Indien u geen geschikte tijd vindt of acute/spoedklachten heeft, raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen op 0653363761. Wij proberen enkele spoedopties vrij te houden.
  • In Dagmars agenda is een avondafspraak alleen telefonisch te maken.
  • Marjolein is van 16/3 t/m medio juli met zwangerschapsverlof. Het is momenteel niet mogelijk om al na haar verlof een afspraak te plannen. Joann neemt het grootste deel van haar werk over en blijft hierna ook bij ons werken. Geboorteaankondiging onderaan de pagina!

Marjolein is van 16/3 2020 t/m medio juli met zwangerschapsverlof. Het is momenteel niet mogelijk om al na haar verlof een afspraak te plannen, maak je graag toch een afspraak bij haar stuur ons dan even een bericht zodat we contact op kunnen nemen zodra ze weer gaat plannen.

Fien is geboren!

Op 30 april om 3.08 uur is Marjolein zoals gehoopt thuis bevallen van Fien. We zijn dolgelukkig met ons lieve meisje, net als trotse grote zus Roosmarijn.