Marjolein Moors
D.O. - MRO, Bsc. Ost. Med.

Gediplomeerde osteopathie bij baby's, kinderen en zwangeren.

Terug naar therapeuten

.

Al tijdens de opleiding fysiotherapie was voor mij duidelijk dat ik door wilde studeren om osteopaat te worden. Daarom ben ik na het behalen mijn diploma fysiotherapie (Bsc. Hon. Physical therapy, Cum Laude) direct gestart met de driejarige verkorte fulltime opleiding osteopathie. Indien hiertoe mogelijkheid was, heb ik dit zoveel mogelijk gecombineerd met werken als fysiotherapeut. Na drie leerzame maar zeker ook gezellige jaren in het mooie Gent heb ik deze tijd af kunnen sluiten met het behalen van het Diploma Osteopathie en een Bachelor of Science with Honours in Osteopathy van de University of Wales. In 2009 ben ik de praktijk in Bergen op Zoom gestart eerst alleen en later samen met Dagmar. Ook heb ik de praktijk eerst nog gecombineerd met werken in een andere praktijk maar sinds eind 2015 werk ik volledig in Bergen op Zoom. In 2016 ben ik moeder geworden van een dochtertje.
Als osteopaat behandel ik mensen met allerlei soorten klachten, zoals ook aan de gevolgde bijscholingen te zien is heb ik extra affiniteit met behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen (of die met een kinderwens).

Tevens volgde ik de volgende bijscholingen:

  • NVO symposium Meten is Weten (2009)
  • Gediplomeerde 2 jarige opleiding osteopathie bij kinderen en baby’s met speciale aandacht voor de behandeling van de zwangere vrouw bij Panta Rhei  (2010-2012)
  • Simplified Kinesiology van Patrick Claes (februari 2011)
  • Manipulaties volgens korte hefboom Professor Laurie Hartman en D. Herbert aan het FICO in Antwerpen (maart 2011)
  • In 2012 ging ik met een team van osteopaten naar Kenia om baby’s, kinderen en vrouwen te behandelen met basis medische hulp en ostepathie. Het was een grote verreiking van mijn kennis en ervaring.
  • Leer en gedragsstoornissen bij kinderen FICO (maart 2013)
  • Osteopathie bij kinderen met leer en gedragsstoornissen, FICO (maart 2013)
  • Het uro-genitaal systeem in de osteopathie; specialisatie t.b.v. behandeling klachten zoals pijn aan de stuit of in het bekken of zijn organen, gynaecologische klachten, kinderwens, incontinentie ed. Panta Rhei, (feb en maart 2015)
  • Kinderosteopathie naar geïntegreerde technieken deel 1 en 2, FICO (2016)
© OSTEOPATHIE Moors Raymaekers / Dubbelstraat 90 4611 GM/ Zuidsingel 31 4611 LH Bergen op Zoom T +31 (0)6 53 36 37 61 / E info@osteopathiemoors.nl