KOSTEN EN VERGOEDING

De kosten voor een behandeling zijn:

Per 1 januari 2013 is het tarief:

€ 76,- voor zowel eerste als vervolgconsult.

Na behandeling krijgt u een digitale factuur (of desgewenst op papier) die u kunt opsturen naar de zorgverzekeraar, u kunt deze via pin of contant voldoen. Wij zijn aangesloten bij de vereiste beroepsverenigingen.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

U heeft voor een osteopathiebehandeling geen verwijzing van de huisarts nodig.

Vergoeding
Via de aanvullende verzekering wordt osteopathie door alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de voorwaarden van de aanvullende polis. Tevens is de praktijk opgenomen in de zorgwijzer van het VGZ. Voor een overzicht van de huidige vergoeding klikt u hier


LOCATIE BERGEN OP ZOOM - KLEIN ARSENAAL

Per 1 februari 2018 zijn wij gevestigd in het Klein Arsenaal:
Dubbelstraat 90 (begane grond links)
4611 GM Bergen op Zoom

Na ruim 8 jaar (tot 31-1-2018) bij Fysiotherapie Konings aan de Westersingel (tegenover de gevangenpoort) komt deze locatie te vervallen.

Parkeren:
U kunt voor het klein arsenaal binnen de hekken gratis parkeren. Het is mogelijk dat er op het terrein geen plaats is, u zult dan uit moeten wijken naar de parkeerplaatsen in de omgeving (betaald!).

Bij binnenkomst in het gebouw gaat u direct links en vindt u onze wachtruimte in het midden van de ruimte. U kunt hier plaatsnemen en hoeft u niet te melden.

LOCATIE ZUIDSINGEL

Per 1 mei 2014 hebben wij de praktijk van Joris Timmermans overgenomen, waarmee we een tweede locatie binnen Bergen op Zoom hebben:

Zuidsingel 31
4611 LH Bergen op Zoom

Parkeren:
Betaald parkeren, (er wordt volop gecontroleerd!).

T: 06 53363761
I: www.osteopathiemoors.nl
E: info@osteopathiemoors.nl

Om de kwaliteit van de behandeling te behouden wordt de telefoon tijdens behandelingen niet beantwoord. Laat alstublieft een bericht achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!

© OSTEOPATHIE Moors Raymaekers/ Dubbelstraat 90 4611 GM/ Zuidsingel 31 4611 LH Bergen op Zoom T +31 (0)6 53 36 37 61 / E info@osteopathiemoors.nl