Dagmar osteopaat Bergen op Zoom Dagmar Raymaekers
D.O. - MRO, Bsc. Ost. Med.

Terug naar therapeuten

.

Na het afronden van het (belgische) VWO startte ik met de opleiding osteopathie in Gent. In juni 2011 behaalde ik het diploma Osteopathie (Bsc. Hon. Osteopathy). Vanaf september 2011 ben ik de praktijk van Marjolein komen versterken en werkte daarnaast in mijn geboortestreek in België. In 2014 heb ik de praktijk van Joris Timmermans overgenomen en woon en werk sindsdien volledig in Nederland.

Naast werken in de praktijk geef ik sinds 7 jaar les als docent osteopathie aan de International Acadamy of Osteopathy in Kopenhagen. Eerst heb ik met name les gegeven over het parietaal systeem (wervelkolom en gewrichten) de laatste jaren geef ik weer vooral modules over de organen. Ik ben vader van een mooie dochter.

Werken als osteopaat is iets wat ik met veel passie en plezier doe. Steeds weer onderzoeken en de puzzel oplossen waardoor klachten kunnen zijn ontstaan blijft fascinerend. Het mooie aan dit vak is de afwisseling, het ene moment behandel ik heel zacht een baby van amper 2 weken, het volgende een sporter met hamstrings problemen waarbij soms weer vrij stevig behandeld mag worden.

Gevolgde bijscholingen:

  • Sportsclinic Core Talents en optimaal begeleiden op maat van je cliënten; Eva Maenhout (maart 2010)
  • Sportsclinic Rapport van de osteopaat; Prof. Dr. Philip Roosen (maart 2010)
  • Sportsclinic Introductie tot functioneel radiologische interpretatie van het OPG; Henny Solleveld; fysio Phd (maart 2011)
  • Sportsclinic Het belang van het TMGewricht voor de sporter; Frédéric Van Burm DO-MROB (maart 2011)
  • Opleiding osteopathie en Sport bij Pantha Rhei (april tot nov 2012)
  • Congres voor de osteopathie: het fasciaal systeem en sport: (juni 2013)
  • Manipulaties volgens korte hefboom van D. Herbert, FICO antwerpen (maart 2015)
  • Osteopathie bij kinderen; geintegreerde technieken volgens F. de Bakker (februari 2017 en 2018)
© OSTEOPATHIE  Moors Raymaekers/ Dubbelstraat 90 4611 LH / Zuidsingel 31 4611 LH Bergen op Zoom T +31 (0)6 53 36 37 61 / E info@osteopathiemoors.nl