Rosanne Ulenaers
D.O. - MRO, Bsc. Ost. Med.

Terug naar therapeuten

.

Het was tijdens mijn opleiding voedingsleer en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Leuven dat mijn interesse in het menselijk lichaam groeide. Na het behalen van mijn diploma diëtiste (Bsc. voedingsleer en dieetkunde, Cum Laude) was mijn nieuwsgierigheid nog niet gestild. Ik wilde de patiënt optimaal kunnen helpen en ondersteunen, vandaar dat ik startte met de 4 jarige fulltime opleiding osteopathie aan het International Acadamy of Osteopathy in Gent.

Tijdens deze leerrijke jaren werd ik gebeten door de microbe van osteopathie. Als pas afgestudeerde startte ik meteen in twee verschillende praktijken in België. Sinds begin mei 2016 werk ik mee in het team van Osteopathie Moors Raymaekers. Werken in de praktijk combineer ik net als Dagmar met doceren aan de International Acadamy of Osteopathy in binnen- en buitenland. Deze lesweekenden zijn een leuke afwisseling en geven me de kans mijn kennis altijd up to date te houden. Dankzij mijn achtergrond in de diëtetiek kan ik aangepaste voedingsadviezen geven bij verschillende klachten.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, voornamelijk zwemmen, lopen en fietsen zijn mijn passies. Een andere passie is koken en ik houd er van om te experimenteren met gezonde maar toch lekkere gerechtjes.

 

Tevens volgde Rosanne de volgende bijscholingen:

  • Safety in de pediatrie door Msc. David Barrix (april 2016)
  • Congres Klinische Psycho Neuro Immunologie (juni 2016)
  • 2 jarige opleiding osteopathie bij kinderen en baby’s met speciale aandacht voor de behandeling van de zwangere vrouw bij Panta Rhei (2016-2018)
  • Dry Needling van de extremiteiten (sept 2016)
  • Het microbioom van de darm bij kinderen en volwassenen (2017)
© OSTEOPATHIE Moors Raymaekers/ Dubbelstraat 90 4611 GM/ Zuidsingel 31 4611 LH Bergen op Zoom T +31 (0)6 53 36 37 61 / E info@osteopathiemoors.nl